PUKINMÄEN KARTANON VUOKRAUKSEN EHTOJA

1025
 1. Käytetään Pukinmäki-seuran kaapissa olevia astioita
 • Keittiön kaapeissa olevien astioiden käyttö on kielletty (kuuluvat päiväkodille)
 • Siivouskomerossa olevat P-seura merkillä varustetut siivousvälineet (moppisetti ja pölynimuri) ovat käytettävissä
 • Salissa oleva jääkaappi on käytössä, samoin toinen keittiössä oleva jääkaappi
 • Autolla ajo kartanon pihalle on (arkisin maa-perj.) kielletty ennen klo 16.30 (ei koske loma-aikaa)
 • Vuokraajan on itse hankittava tarvittaessa järjestysmiehet tilaisuuteensa ja huolehdittava, ettei klo 22.00 jälkeen musiikki tai melu häiritse tarpeettomasti naapureita. Musiikin on loputtava kokonaan klo 23.30 ja tiloista on poistuttava klo 24.00 mennessä. Arkisin (maanatai-torstai) tiloista on poistuttava klo 22.00 mennessä. Jos tilaisuudessa ilmenee järjestyshäiriöitä, on Pukinmäki-Seuran johtokunnan jäsenellä tai vuokravastaavalla oikeus keskeyttää tilaisuus, jolloin kaikkien on poistuttava Pukinmäki-Seuran tiloista.
 • Vuokraajan on korvattava mahdolliset kiinteistö-, irtaimisto- sekä astiavahingot. Mikäli vuokraaja säilyttää Pukinmäki-seuran tiloissa omaisuuttaan, Pukinmäki-seura ei korvaa omaisuudelle aiheutuneita vahinkoja.
 • Huom! Vuokraaja sitoutuu maksamaan hälytyskeskuksen laskun (150€), mikäli tiloissa laukeaa hälytys vuokrauksen aikana. Mikäli hälytys laukeaa vahingossa, soitathan Teille ilmoitettuun hälytyskeskuksen puhelinnumeroon (numero eteisen seinällä), josta voitte perua hälytyskeskuksen tarkastuskäynnin kartanolla.
 • Tilat mukaan lukien ulkoalueet on luovutettava takaisin siivottuina. Siivoamattomasta tilasta tai alueesta peritään siivousmaksu 100 € (150€ +astiat). Rikkoutuneesta tai hävinneistä astioista laskutamme uushankintahinnan mukaisesti.
 1.  Päiväajan ulkopuolella ja viikonloppuna: Käynnistä ilmanvaihto eteisessä olevasta painokytkimestä. Yhdellä painalluksella järjestelmä toimii neljä tuntia, jonka jälkeen pitää painaa uudelleen käynnistääkseen järjestelmän (Helsingin kaupungin asentama järjestelmä!)
 1. Vuokrahinta tulee olla maksettuna 10 päivää ennen vuokrausta Pukinmäki-seuran tilille.

Seppo Hölttä

puh. 040 731 71 74

Pukinmäki-Seuran puheenjohtaja