Asukkaiden ilta Pukinmäessä

919
Psyyskok-3 pikkukuva

Pukinmäki-seuran syyskokouksen yhteydessä järjestettiin marraskuun lopulla asukasilta. Se kokosi kolmisenkymmentä pukinmäkeläistä keskustelemaan ajankohtaisista kaupunginosan kehittämisen aiheista Madetojan palvelutalon viihtyisään saliin.

 

Seuran puheenjohtaja Kauko Koskinen ja sihteeri Tero Tuomisto luovuttivat Ritva Kososelle kiitoksena seuran pöytäviirin. 

Sosiaaliviraston lähityöntekijät ovat toimineet Pukinmäessä neljän vuoden ajan. Miia Pikkarainen kertoi millaiselta kaupunginosa näyttää lähityöntekijöiden silmin, kun he kiertävät kaduilla, tapaavat asukkaita ja auttavat erilaisissa ongelmatilanteissa.

Illan toisena alustuksena ViPu-hankkeen koordinaattori Ritva Kosonen esitteli kesällä ja alkusyksyllä kootun harrastuskyselyn mielenkiintoisia tuloksia. Toivomuksia oli paljon, ja runsaasti jaettiin myös kiitoksia esimerkiksi jokavuotisista Pukinmäki-päivistä.

Molemmat alustukset virittivät kuulijoilta kysymyksiä ja synnyttivät keskustelua. Iltaan päättyi samalla Ritva Kososen viimeinen ViPu-työpäivä Helsingin palveluksessa. Pukinmäki-seura kiitti häntä työstä pukinmäkeläisten puolesta luovuttamalla seuran pöytäviirin. Ennen kokousasioita Taidetalon Kukka Eklund kertoi vielä eri ikäryhmille tarjolla olevista sirkusharjoituksista.

Puheenjohtajana jatkaa Kauko Koskinen. Johtokuntaan valittiin uudelleen Juha Kaasinen, Ritva Levänen, Lasse Rekola, Kauko Salmi ja Tero Tuomisto. Kun Hanna Kaivola, Anu Karvinen ja Jarmo Koikkalainen halusivat jäädä johtokunnasta pois, valittiin heidän tilalleen uusina Ritva Borodavkin, Jari Mustikkaniemi ja Seija Voutilainen.