2014-03-18 Hyvinvointi-ilta Pukinmäen kirjastossa

569
hyvinvointi-ilta 18helmet1111

Väsymys, stressi, unettomuus ovat monelle meistä liiankin tuttuja vitsauksia. Miten ravita ja kuntouttaa  uupunutta mieltä?

Kasvitieteilijä, professori ja  kasvilääkinnän asiantuntija Sinikka Piippo kertoo ti 18.3. klo 18 alkaen  kotimaisesta luonnosta löytyvistä superruoista ja niiden tarjoamista keinoista selättää mielen ja ruumiin pahoinvointi. Sinikka Piippo toimii tutkijana Helsingin yliopiston Luonnontieteellisessä keskusmuseossa. Lisäksi hän  luennoi ja on  kirjoittanut yrteistä, lääkekasveista ja terveellisestä ravinnosta lukuisia tieteellisiä ja populaareja artikkeleja ja kirjoja. Hän myös kirjoittaa kuukausittain eri aiheista huippukuntoon fi-blogiin.

Vinkkejä joogan avulla saavutettavaan tasapainoon  kuulemme  jooga-harrastaja Hanna Taimiolta.

 TERVETULOA!